North Agency Marketingbureau Groningen Logo

Hoe we het doen.

Voordat wij een samenwerking starten, kijken we eerst naar jouw onderneming van de buitenkant. Hierin kijken we of er inderdaad genoeg potentie in je onderneming is voor groei, en of wij je bij kunnen staan. 

Als we besluiten dat samenwerken een goed idee is, starten we altijd met een analyse van je huidige bedrijf. 

We gaan eerst met jou in gesprek, om te kijken waar jij denkt dat er ruimte is voor verbetering. Hierna kijken we naar je website, het verkeer, je marketing, en je sociale media platformen om te kijken waar potentiële gaten zitten.

Nadat we een grondige check van alles hebben gedaan hebben we waarschijnlijk al een aantal ideeën die potentieel jouw omzet kunnen vergroten.

Webdesign case study Groningen FLOW INTT. Amsterdam
Webdesign case study Groningen FLOW INTT. Amsterdam

Analyse & plannen

Door onze vele samenwerkingen met andere bedrijven weten we vaak al bij het zien van een bedrijf waar de verbeterpunten zitten.

Nadat jij ons toestemming geeft om wat dieper te graven, te analyseren en te rapporteren gaan we een passend plan bedenken om jouw winst te vergroten!

Maatwerk

Omdat elk bedrijf anders is, is de manier waarop je het beste geholpen kan worden ook vaak anders. We kijken dus echt goed samen met jou wat het beste plan van aanpak is.

Zijn wij niet het juiste bureau voor de klus? Geen probleem. We wijzen je graag door naar onze collegabureau’s!

Mogelijkheden

SEO

Content

Websites

Copy

E-mail

Ads