North Agency Marketingbureau Groningen Logo

Zoekmachine Optimalisatie

De meest effectieve manier om meer verkeer naar je site te krijgen is een betere Google positie. Dit komt omdat de mensen die je op Google vinden al geïnteresseerd zijn in wat je biedt.

Hierdoor vecht iedereen om de eerste Google positie, want deze krijgt de meeste kliks. SEO is het optimaliseren van je site, om bovenaan deze zoekresultaten te belanden
SEO Zoekmachine Optimalisatie Leek North Agency

Onze methode

Er zijn wel honderden manieren waarvan geclaimd wordt dat ze je Google positie verbeteren. Er zijn veel effectieve manieren, maar ook veel die eigenlijk niet veel verschil maken. Wij weten welke strategieën effectief zijn, en kunnen voor elk bedrijf een passend SEO plan ontwerpen.

Situatie-Analyse

We starten altijd met een analyse van je huidige site, en een onderzoek naar de markt die je wil bereiken. We kiezen de juiste zoektermen en verwerken deze in de content, of schrijven hele nieuwe content die net wat beter vindbaar is door zoekmachines.

Waarom bedrijven kiezen voor North:

Zoekwoorden Onderzoek

Voordat we een project starten doen we een grondig zoekwoorden onderzoek om te ontdekken welke woorden jouw doelgroep naar jouw site brengt.

Wekelijkse rapportages

Je ontvangt wekelijkse rapportages van de werkzaamheden die we hebben verricht en de resultaten van deze werkzaamheden.

Constante Optimalisaties

We kijken wat werkt & wat niet werkt en passen hierop onze strategie aan. We blijven onze SEO strategie dus continue aanpassen om blijvend de beste resultaten te garanderen.

Foto van Yuri Naninho die webdesign doet.

Kwaliteitsgarantie

Als je met ons samenwerkt ontvang je hoogwaardige SEO-pakketten en profiteer je van razendsnelle klantenservice. 

Onze zorgvuldig samengestelde pakketten optimaliseren jouw online aanwezigheid, terwijl ons toegewijde team snel en efficiënt reageert op al jouw vragen en verzoeken. We staan voor kwaliteit en service, omdat jouw succes onze prioriteit is.

3 Pijlers van SEO

Techniek

Techniek is cruciaal voor effectie optimalisatie. De code van je site geeft instructies aan de zoekmachines over hoe je site moet worden gelezen en geïndexeerd. Deze code is als het ware de communicatieve taal met zoekmachines. Door de juiste codes te implementeren, zorgen we ervoor dat zoekmachines je website begrijpen, en hierdoor krijg je een betere zichtbaarheid op Google.

Content

Naast een stevige technische basis is goede SEO ook sterk afhankelijk van geweldige content. Met content bedoelen we alles wat we delen aan informatie. Dit kan in de vorm zijn van video’s, afbeeldingen, audio of tekst. Bij SEO draait het vooral om tekst, omdat zoekmachines dit het gemakkelijkst kunnen begrijpen.

Authoriteit

De autoriteit van een website is de laatste van de drie belangrijke pijlers voor SEO. Maar dat betekent niet dat het minder belangrijk is, integendeel! De autoriteit van een website hangt vooral af van het aantal andere websites dat naar die specifieke website linkt, en de kwaliteit en relevantie van die links. Het is eigenlijk als een soort waarderingssysteem voor websites

Bekijk onze SEO score hier